Çfarë lloji të makinës dëshironi?

Polo 07-330-DC

Nga 25.90€ / Në Ditë
2015 Diesel Auto 25000

Skoda Fabia 07-991-DH

Nga 28.90€ / Në Ditë
2015 Diesel Auto 25000

Skoda Fabia 07-992-DH

Nga 28.90€ / Në Ditë
2015 Diesel Auto 25000

Golf VI 07-993-DH

Nga 30.00€ / Në Ditë
2015 Diesel Auto 25000

Peugeot 07-883-DD

Nga 29.90€ / Në Ditë
2015 Diesel Auto 25000

Polo 07-330-DC

Nga 25.90€ / Në Ditë
2015 Diesel Auto 25000

Skoda Fabia 07-991-DH

Nga 28.90€ / Në Ditë
2015 Diesel Auto 25000

Skoda Fabia 07-992-DH

Nga 28.90€ / Në Ditë
2015 Diesel Auto 25000

Golf VI 07-993-DH

Nga 30.00€ / Në Ditë
2015 Diesel Auto 25000

Peugeot 07-883-DD

Nga 29.90€ / Në Ditë
2015 Diesel Auto 25000
Aksidentet ndodhin, dhe në mënyrë që ju të mos brengoseni për atë se sa do t’ju kushtojnë dëmtimet, ne do ju pajisim me një kontratë sigurimi vullnetar, qëllimi i së cilës është të kompensoj të gjitha dëmet, që mund të pësojë automjeti duke e kthyer atë në gjendjen e mëparshme.
Sigurimi jonë kasko ofron mbulime të ndryshme, duke bërë të mundur alternativa zgjedhjesh.
Dëshironi të dini rrugët apo shtigjet, bllokimet e trafikut dhe rrugët alternative, vendndodhjen e hoteleve, karburanteve, apo vendet të cilat keni interes ti gjeni, atëherë ju nuk keni nevojë të brengoseni, sepse veturat tona ju ofrojnë plotësimin e te gjithave pyetjeve të cilat ju mund t’i keni.
Siguria e fëmijve tuaj është në rradhë të parë, andaj në mënyrë që ju të jeni plotësisht të sigurtë për ta, veturat tona janë të pajisura me ulëset e veqanta, që ju mundësojnë fëmijëve tuaj reahatinë gjatë udhëtimit, si dhe sigurinë e tyre.
Nuk do te ishte mirë që njëherë të ndiheni rehat, dhe thjesht ta shijoni rrugën, dhe udhëtimin, duke mos e patur mendjen tek udha dhe tek vozitja. Andaj ne ju mundësojmë juve një shofer privat, i cili do të bëj të mundur, që ju ta ndjeni komoditetin e duhur dhe thjesht të kënaqeni në udhëtimin tuaj.

Vip Rent a Car

Rent a Car VIP është kompani e re e themeluar ne vitin 2014 në Gjakovë.

Ofrojmë shërbime në Aeroportin e Prishtinës dhe Gjakovë. Kompania jonë ofron vetura të ndryshme me çmime të arsyeshme, me sigurim kasko.

  • Sigurim Kasko
  • Ulëse për fëmijë
  • GPS Navigacion
  • Shofer

Shiko të gjitha veturat

1000

Happy costumers

60

Total car count

100000

Total KM/MIL

300

Call Center Solutions

bluesky
uniqa