Rent a Car Vip

Rent a Car VIP është kompani e re e themeluar ne vitin 2014 në Gjakovë, Ofrojm shërbime në Airoportin e Prishtines dhe Gjakovë. Kompania jon ofron vetura te ndryshme me qmime te arsyshme, me sigurim kasko. Llojllojshmëria e modeleve të veturave mundëson plotësimin e kërkesave të të gjith të interesuarve për sherbimet tona.

Rezevimet e veturave tona mund te bëhen përms e-mail adresës, telefonit dhe rrjetev sociale.

Punojmë 24/7 dhe ofrojmë sherbime të shpejta, të mira dhe të sigurta.